DE VERENIGING

Vereniging De Haagse Leraar organiseert meerdere keren in het jaar activiteiten en evenementen waarbij er een lezing, workshop of masterclass gegeven wordt, die aansluit bij de behoefte van de Haagse onderwijsprofessional.
Word lid

DE VERENIGING

Op 12 april 2019 is Vereniging De Haagse Leraar (VHL) gelanceerd. Het doel van de vereniging is om het imago van de leraar te verbeteren en het belang van het onderwijs en de leraar voor Den Haag nog duidelijker te maken.

De vereniging De Haagse Leraar wil laagdrempelig zijn. Leerkrachten met alle onderwijsachtergronden komen bij elkaar om te netwerken en te ontspannen. Als we zelf willen zorgen voor voldoende leraren in Den Haag, dan moeten we zelf uitstralen hoe leuk en belangrijk het vak is. Wij leraren zorgen ervoor dat we duidelijk maken aan huidige en aankomende leraren dat als je les wilt geven, dat je dan in Den Haag moet zijn.

Onze campagne ‘Leraar in de Zon’ is een groot succes. Ook is onze Haagse Lerarenpas al door 3500 leraren aangevraagd. Hiermee krijg je korting bij musea, pretparken en boekwinkels, als waardering voor je inzet. Vanuit de gedachte dat we het vooral zelf moeten doen, wijzen wij als Haagse leraren op het belang van het vak als leraar voor de toekomst van Den Haag en het plezier dat dit met zich meebrengt.

Wat bieden wij jou?
Op dit moment richten we ons op twee pijlers: ontspanning en onderwijsinhoudelijk. In het komende schooljaar kun je uitnodigingen verwachten voor onderwijsinhoudelijke inspiratiesessies, maar ook uitnodigingen voor vrijdagmiddag borrels die gekoppeld zijn aan leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een pubquiz, een gala en een sportevenement. Tijdens de activiteiten ben je vooral van harte uitgenodigd om al je leuke collega’s mee te nemen. Want zeg eerlijk, hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe groter je inspirerende netwerk aan Haagse Leraren.

Marjolein Sylvania – Klunder
Rynell Offerman
Femke

ACTIVITEITEN

WORD LID!

Zou jij ook van alle voordelen van de Vereniging de Haagse Leraar met zijn Haagse Lerarenpas willen profiteren?
Schrijf je nu direct gratis in via de website.

Na aanmelding ontvang je direct een e-mail met bevestiging en mogen wij jou verwelkomen als lid van de Vereniging Haagse Leraar.
Houd na aanmelding jouw mailbox goed in de gaten voor leuke acties, nieuwtjes en de aankondiging van nieuwe evenementen.

Trouwens, hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe groter ons netwerk aan inspirerende Haagse leraren is.
Wil jij als ambassadeur jouw collega’s vragen zich aan te melden?

Klassewerk
De Haagse Lerarenpas