Algemene Ledenvergadering

Beste leden van de Vereniging de Haagse Leraar,


Het doet ons plezier je uit te nodigen voor de eerste Algemene Ledenvergadering van onze vereniging, de vereniging van Haagse leraren voor Haagse leraren.

Deze vergadering vindt plaats op woensdag 13 november, van 14.30 – 16.30 uur, in het Haagse Stadhuis in de openbare vergaderzaal op de eerste verdieping. 

We hopen dat je in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn, want we willen graag zoveel mogelijk leden betrekken bij onze voornemens om het beroep van leraar de positieve aandacht te geven die het verdient en de Haagse leraar zoveel mogelijk waardering te geven.

Deze eerste officiële bijeenkomst is voor het Haags onderwijs een belangrijke en feestelijke mijlpaal.
We zullen tijdens de vergadering nog kort stilstaan bij de wijze waarop het initiatief van de VHL tot stand is gekomen en wat de vereniging precies beoogt. En wat ze niet beoogt, want dat is ook belangrijk.

Daarnaast staan er ook wat belangrijke punten op de agenda: 

  • Zo kiezen we bijvoorbeeld de leden van het bestuur. Tot nu toe hebben wij als oprichtingsbestuur ons best gedaan de vereniging op te starten, maar zijn wij nooit officieel verkozen. Bovendien is het bestuur niet voltallig. Tijdens de vergadering hopen we een vijfkoppig bestuur te installeren.
    Als jij denkt: ik wil me ook graag inzetten voor de Haagse Leraar door zitting te nemen in het bestuur, meld je dan door een mail te sturen naar info@dehaagseleraar.nl. Debby neemt dan contact met je op.
  • Verder heeft het voorlopig bestuur alvast een activiteiten agenda opgesteld die we graag aan jullie willen presenteren. Daar kan nog op aangevuld worden.
  • En natuurlijk is er veel ruimte voor je eigen inbreng.

De agenda is te zien via: http://bit.ly/33bRN0V

Laat even weten of je aanwezig bent door je aan te melden via: http://bit.ly/2r6w0cZ

Graag tot woensdag 13 november,
Marjolein & Rynell (voorlopig bestuur)
Debby (Projectmanager)

The event is finished.

Datum

13 nov 19
Expired!

Tijd

14:30 - 16:30
Ga naar de bovenkant